Boeking - Medium Anita

Ga naar de inhoud

Boeking

Boek Medium Anita voor een optreden.
Een podium en geluidsset is voor Medium Anita voldoende om het publiek een avond te amuseren. Door de jaren heen, heeft zij als Medium helende en scheppende capaciteiten ontwikkeld. In het dagelijks leven is Medium Anita werkzaam als erkend paranormaal therapeute met een bloeiende praktijk. Zij werkt met individuen en met groepen. Hoe groter haar publiek, des te beter het resultaat. Met haar positieve uitstraling en originele interactieve werkwijze is Anita een eigentijds Medium. Een vleugje Char , een snufje Derek Ogilvie, maar bovenal ongeëvenaard Medium Anita. Zij maakt van elk optreden een sfeervolle happening met mystieke tintjes.
Diverse personeelsverenigingen zijn u reeds voorgegaan, o.a.: Gemeente Enschede, Livio, het Roessingh
De show wordt gegeven in een geschikte locatie naar uw voorkeur. “Er gebeurt méér tussen hemel en aarde”; Een veel gebruikt gezegde, waar Medium Anita zich van harte in kan vinden. U zou het zelfs haar vaste lijfspreuk kunnen noemen. Medium Anita weet uit ervaring dat de paranormale en spirituele wereld boordevol bruikbare informatie zit. Het is een hele kunst, om deze boodschap te ontvangen en het liefst ook te benutten.
Juist in dat proces schuilt de grote kracht van Medium Anita. Wilt u Medium Anita boeken voor een optreden, of wilt u haar direct boeken?
Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Terug naar de inhoud