Reading op afstand - Medium Anita

Ga naar de inhoud

Reading op afstand

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug of herken je je hier in? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere (persoonlijke) zaken? Dan helpt een spiritueel consult je zeker verder!
Ook voor vragen hoe het met een dierbare gaat die naar genezijde is gegaan kan een consult je troost geven of je helpen met de rouwverwerking.
Een spiritueel consult geeft je informatie en inzichten over jezelf en over jouw situatie. Soms is het een bevestiging van iets dat je al langer bezig houdt maar waar je zelf niet zo goed zicht op krijgt.
Met die inzichten kun je vervolgens zelf aan de slag, maar het kan ook zijn dat het je rust geeft in jezelf i.v.m. een bepaalde situatie. Je krijgt als het ware een sleutel aangeboden waarmee je vervolgens zelf de deur kunt openen
Ik werk o.a. met foto´s van overledenen, maar ook via jou energie die ik voel op afstand en kan daardoor inzicht geven in je zelf of vragen beantwoorden. Voor vragen kun je me gerust bellen als je behoefte hebt aan meer informatie of een afspraak wilt maken voor een consult.
Kaartlegging
Ook is het mogelijk om via de chat een kaartlegging te doen. Ik werk met Lenormand kaarten. Madame Lenormand ontwierp 36 waarzegkaarten, die ge-ent zijn op gewone spelkaarten. De kaarten worden nog altijd veel gebruikt en zijn bekend als Madame Lenormand kaarten. Hiermee kan ik kijken of er wat gaat veranderen in de situatie waar je tegen aan loopt of kijken of er situatie komen waar je voor op moet passen. Verder geeft het de toekomst weer wat er staat gebeuren.
Reading op afstand te boeken
Het is mogelijk om een reading op afstand te boeken bij mij Je kunt dan foto’s sturen naar mijn email adres info@mediumanita.nl. Voor de reading begint stuur ik je een tikkie en bel je daarna op via Whatsapp of Facetime.
Je kunt kiezen uit de volgende Readings:
  • 30 minuten met een vergoeding van  55,00
  • 45 minuten met een vergoeding van  77,50
  • 60 minuten met een vergoeding van 110,00
Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 0612468877
Terug naar de inhoud