Reiki

Reiki wat is het en wat doet het met je?

Reiki wordt door (Westerse) beoefenaars omschreven als een natuurlijke geneeswijze, die toegepast kan worden om een positieve invloed uit te oefenen op disharmonie in ieder deel van (bijvoorbeeld) het menselijk wezen. Reiki wordt toegepast ter behandeling van klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en eveneens ter versterking van gezondheid en welbevinden. Beoefenaars claimen, dat het een alomvattend harmoniserende uitwerking heeft op alles waaraan energie ten grondslag ligt, zowel mensen, dieren, planten, objecten als situaties.

Bij een Reiki-behandeling treedt een ingewijde Reiki-beoefenaar als intermediair op, die universele levensenergie doorgeeft aan de ontvanger. Volgens beoefenaars vindt deze energie zelf haar weg door het lichaam en de geest van de ontvanger. De doorgegeven energie heeft een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen (ook nadi’sgenoemd) en chakra’s. Het doorgeven van deze energie kan zowel door directe handoplegging als op afstand.

We helen onszelf en de kwalen van anderen; daarbij ons eigen levensgeluk en dat van anderen te vergroten en versterken, dat is het doel van Usui Reiki Ryoho…

Voor het maken van een afspraak voor een Reiki behandeling kunt U bellen naar 06 12468877.

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
×

Log in