Reading op afstand

  • Kun je het niet een plekje geven dat een geliefd iemand is overleden?
  • Vind je het moeilijk om je rondcirkelende gedachten te stoppen?
  • Loop je thuis of op je werk tegen dingen aan en kom je maar niet verder?
  • Maak je je druk over hoe je met grote veranderingen (geboorte, scheiding, verhuizing, overlijden) binnen je gezin of familie moet omgaan?
  • Vormt de opvoeding van je kinderen af en toe een (te) grote uitdaging?
  • Heb je moeite met het aangeven van jouw grenzen, zorg je altijd eerst voor anderen?
  • Verlang je diep van binnen naar ‘meer dan wat er nu is’, maar kom je er steeds niet bij?

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug of herken je je hier in? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere (persoonlijke) zaken? Dan helpt een spiritueel consult je zeker verder!
Ook voor vragen hoe het met een dierbare gaat die naar genezijde is gegaan kan een consult je troost geven of je helpen met de rouwverwerking.
Een spiritueel consult geeft je informatie en inzichten over jezelf en over jouw situatie. Soms is het een bevestiging van iets dat je al langer bezig houdt maar waar je zelf niet zo goed zicht op krijgt.

Met die inzichten kun je vervolgens zelf aan de slag, maar het kan ook zijn dat het je rust geeft in jezelf i.v.m. een bepaalde situatie. Je krijgt als het ware een sleutel aangeboden waarmee je vervolgens zelf de deur kunt openen

Ik werk o.a. met foto´s van overledenen, maar ook via jou energie die ik voel op afstand en kan daardoor inzicht geven in je zelf of vragen beantwoorden. Voor vragen kun je me gerust bellen als je behoefte hebt aan meer informatie of een afspraak wilt maken voor een consult.

Kaartlegging

Ook is het mogelijk om via de chat een kaartlegging te doen. Ik werk met Lenormand kaarten. Madame Lenormand ontwierp 36 waarzegkaarten, die ge-ent zijn op gewone spelkaarten. De kaarten worden nog altijd veel gebruikt en zijn bekend als Madame Lenormand kaarten. Hiermee kan ik kijken of er wat gaat veranderen in de situatie waar je tegen aan loopt of kijken of er situatie komen waar je voor op moet passen. Verder geeft het de toekomst weer wat er staat gebeuren.

Reading op afstand te boeken

Het is mogelijk om een reading op afstand te boeken bij mij Je kunt dan foto’s sturen naar mijn email adres info@mediumanita.nl. Voor de reading begint stuur ik je een tikkie en bel je daarna op via Whatsapp of Facetime.

Je kunt kiezen uit de volgende Readings:

  • 30 minuten met een vergoeding van 50
  • 45 minuten met een vergoeding van 75
  • 60 minuten met een vergoeding van 100

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 0612468877

Maak een consult afspraak

Een consult afspraak kan telefonische worden gemaakt op telefoonnummer 06-12468877.
Voor overige vragen kunt u gebruik maken van de contact pagina op deze website.

06 – 124 688 77