Wie ben ik?

Ik ben Medium Anita uit Enschede

Mijn naam is Medium Anita, en ik ben een nuchtere dame uit Twente. Sinds 2006 heb ik een eigen praktijk aan de Benninkburg in Enschede.

Naast het werken in m’n eigen praktijk organiseer ik eenmaal per jaar een kerstshow bij Hotel Savenije in Lonneker, en ben ik met enige regelmaat te horen of zien bij radio- & tv-programma’s bij verschillende omroepen.(RTL4, SBS6, Net5, Talpa, Radio Enschede, Twente radio en RTV Oost).

Als Medium mag ik boodschappen van gene zijde ontvangen en doorgeven. Tijdens mijn sessies sta ik in contact met overledenen; “Ik kan ze horen, zien of voelen.” Het gebruik van mijn paranormale gave beschouw ik als mijn levenswerk waarmee ik veel mensen kan helpen hun vragen over het leven te beantwoorden en nabestaanden steunen in hun rouwproces.

HOE GA IK TE WERK ALS MEDIUM?

Na ontvangst in mijn praktijk bied ik u een kopje koffie of thee aan. Tijdens een eerste informeel gesprekje vertel ik wat ik hoor, zie of voel. Wanneer u iets wilt weten over een overleden dierbare is het prettig dat u een foto van deze persoon meeneemt, dat werkt makkelijker voor mij. Het kan gebeuren dat ik boodschappen doorkrijg, zonder dat daar een overleden persoon aan te pas komt. Ik praat heel open over alle onderwerpen die doorgegeven worden.

De boodschappen die ik doorkrijg maken het voor u wellicht makkelijker om bepaalde gebeurtenissen een plek te geven. De onderwerpen die bij mij behandeld worden liggen niet alleen in de privésfeer, het is heel goed mogelijk om zakelijke onderwerpen of problemenop de werkvloer etc. te bespreken.

Belangrijk: U mag opnameapparatuur (bv. een MP3 speler) meenemen zodat u het hele gesprek kan opnemen. Op een rustig moment kan u het gesprek nog eens herbeleven. Ervaring leert dat mensen daarna bepaalde onderwerpen nog beter een plek kunnen geven.Mensen vragen mij wel eens of het eng is zo’n sessie, mijn antwoord is volmondig “nee”, het kan eerder bevrijdend werken. De afspraak verloopt zoals u dat wenst: U bepaald zelf of u binnen 5 minuten weer buiten staat. Tot op de dag van vandaag heeft niemand ooit bij mij de koffie of thee laten staan! En vergeet vooral niet: “Don’t shoot the messenger” , ik geef slechts boodschappen en groetjes namens uw dierbaren aan u door.

Maak een consult afspraak

Een consult afspraak kan telefonische worden gemaakt op telefoonnummer 06-12468877.
Voor overige vragen kunt u gebruik maken van de contact pagina op deze website.

06 – 124 688 77